Ochrana osobných údajov

Ďakujeme za váš záujem o naše stránky. Radi by sme vás ubezpečili, že všetky osobné údaje získavané počas vašej návštevy na našich stránkach sú spracovávané v súlade so zákonom č. 18/2018 Z.z. (ďalej len „zákon o ochrane osobných údajov“).

1. Údaje správcu osobných údajov

Správcom vašich osobných údajov je spoločnosť Bridge Intelligent Translations s.r.o., so sídlom Mesačná 15, 821 02 Bratislava, IČO: 50 169 441, zapísaná v ORSR, Okresný súd Bratislava I, Oddiel: Sro, vložka č.:109113/B, e-mail: , tel.: 00421-907-330-356 (ďalej len Bridge Intelligent Translations s.r.o.).

2. Všeobecné informácie

Z nasledujúcich riadkov sa dozviete informácie o tom, aké údaje spracovávame a prečo, ako s nimi nakladáme, ako dlho ich uchovávame a ako vám zabezpečíme kontrolu nad vašimi osobnými údajmi.

3. Aké údaje evidujeme?

Pri návšteve našich stránok zadávajú návštevníci dobrovoľne do rôznych formulárov, ako sú kontaktné, objednávkové, registračné formuláre, ankety a pod. najčastejšie tieto osobné údaje: meno, e-mailová adresa, telefónne číslo, adresa. Určité údaje sa uložia automaticky návštevou našich stránok: internetový poskytovateľ návštevníka, IP adresa návštevníka, číslo verzie softvérového prehliadača, typ operačného systému počítača, webová stránka, z ktorej sa k nám návštevník dostal, podstránky, ktoré si otvoril na našich webových stránkach, použité vyhľadávané výrazy, ktoré ho na stránku priviedli a pod. Tieto informácie nie sú považované za osobné údaje a sú použité vyslovene anonymne. 

4. Ako používame vaše osobné údaje?

Informácie, ktoré uchovávame a spracovávame môžu byť používané nasledovne:

  • na odosielanie e-mailov a newsletterov (odosielanie informácií a aktualizácií týkajúcich sa vašej objednávky, odosielanie týždenných citátov, noviniek, rád, tipov, informácií o službách, o pripravovaných akciách a pod.),

  • na spracovanie transakcií (osobné informácie návštevníkov nebudú nikdy postúpené tretím osobám bez ich výslovného súhlasu, okrem tých údajov, ktoré sú nevyhnutné na spracovanie platobných transakcií),

  • na vylepšenie našich webových stránok (na základe informácií a spätnej väzby, ktorú od vás dostávame, pravidelne vylepšujeme naše webové stránky),

  • na prispôsobenie ponúk vašim individuálnym potrebám,

  • na spracovávanie výsledkov súťaží, promoakcií, prieskumov, ankiet a pod.​

5. Doba uchovávania osobných údajov

Vaše dobrovoľne poskytnuté osobné údaje budeme uchovávať po dobu 3 rokov od vašej poslednej interakcie s nami. Osobné údaje, ktoré sa týkajú finančných transakcií budeme uchovávať po dobu 10 rokov odo dňa vykonania transakcie.​

6. Vaše práva

Máte právo na opravu alebo vymazanie vašich osobných údajov, na obmedzenie ich spracovania ako aj právo namietať proti spracovaniu vašich osobných údajov.

Z odberu e-mailových správ sa môžete kedykoľvek odhlásiť. Stačí kliknúť na priložený odhlasovací odkaz v e-maile, prípadne nám napísať e-mail, že si e-maily neprajete dostávať a my vás odhlásime.

Máte právo kedykoľvek odvolať súhlas so spracovaním vašich osobných údajov na emaile: info@inteligentnepreklady.eu.

Veríme, že sa na našich stránkach budete cítiť príjemne a bezpečne.

Tieto podmienky sú platné od 25. 5. 2018.